Sacha Schoenen

Sacha staat ondertussen bekend als een van de meest trendy schoenwinkels. Ze hebben steeds een collectie om U tegen te zeggen en spelen in op de trends. Bovendien bestrijken ze een grote leeftijdscategorie; vanaf 12 jaar tot ... Iedereen die houdt van modieuze schoenen vindt zijn slag wel bij Sacha.

Sacha volgt de modenormen, ze spelen in op de laatste nieuwtjes en zijn er ook vaak als eerste bij! Anderzijds durft Sacha ook buiten de lijntjes kleuren. Vandaar dat vele fashionista's en fashionisten - ja ze hebben ook mannenschoenen - die origineel uit de hoek willen komen kiezen voor Sacha. Voor sommigen misschien net iets te speciaal! Schoenen met prints van aardbeien en geruite herenschoenen, of zelfs rubberen laarzen in de meest bizarre kleuren.

De prijsklasse? Sacha is ongetwijfeld een stuk duurder dan schoenenmerken als H&M of New Look. Je krijgt echter wel meer kwaliteit voor je geld. Sacha werkt steeds met kwalitatieve materialen die langdurig meegaan. De prijs is wat hoger maar voor wat je krijgt blijft Sacha nog steeds erg goedkoop!