H&M Schoenen

Wie denkt aan relatief goedkope maar toch modieuze kleding denkt meteen aan H&M. Niet enkel omdat ze zo'n groot aanbod hebben maar ook omdat hun gamma zo divers is dat iedere stijl wel gerepresenteerd wordt. En natuurlijk horen daar ook schoenen bij!

De schoenen van H&M zijn steeds origineel en net daarom zo populair. En vooral.. Waar vind je tegenwoordig nog laarzen voor 39,90 euro..?! H&M is en blijft een topper in prijs-kwaliteit kleding en dat geldt uiteraard ook voor hun schoenen.

Maar ook op het gebeid van design behoort H&M tot de top. De jarenlange ervaringen van het merk plaatst hen op een niveau waar maar weinigen aan kunnen tippen. Voor het voorstellen van hun schoenen en kledij kunnen ze rekenen op monstercampagnes en topmodellen.

h&m schoenen

Iedereen weet ondertussen al dat H&M kan af en toe rekenen op een exclusieve collectie door een befaamd designer. Zo werkten ze al samen met onder andere Roberto Cavalli en Stella McCartney maar voor de schoenliefhebbers zit de samenwerking met Jimmy Choo waarschijnlijk het best in het geheugen! Hondden fashionista's stonden in rijen aan te schuiven om een paartje te bemachtigen. Op ebay werden de schoenen daarna voor woekerprijzen verkocht!

De komende lancering zal trouwens Lanvin voor H&M zijn! Of zij ook een assortiment schoenen zullen voorzien is nog af te wachten!